Om webbplatsen

Webbplatsen för Mönsteråsgymnasiet är en av Mönsterås kommun webbplatser. Målet är att berätta om gymnasieskolan och de utbildningar som finns här.

Målgrupp för webbplatsen är i första hand

  • blivande elever,
  • vårdnadshavare till blivande elever,
  • elever på Mönsteråsgymnasiet,
  • vårdnadshavare till elever på Mönsteråsgymnasiet.

Länkar

Länkar som finns på webbplatsen innehåller information om var de leder och om de öppnas i nytt fönster. Länkar som går till andra webbplatser har en särskild ikon bakom sig.

Pdf-dokument

Dokument på webbplatsen är i pdf-format. För att kunna läsa dessa behöver du ha programmet Acrobat Reader eller annat motsvarande program.

Ladda hem Acrobat Reader gratisKakor på webbplatsen

En kaka (cookie) är en liten textfil som lagras på din dator eller telefon. Kakor används normalt för att förbättra webbplatsen för användaren, till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål och val.

En permanent kaka ligger kvar på din dator under en bestämd tid. En sessionskaka lagras tillfälligt i datorns minne och försvinner när du stänger din webbläsare.

På Mönsterås kommuns webbplatser använder vi cookies till webbplattformens egna statistikverktyg för att exempelvis förbättra sökfunktionens resultat.

Om du inte samtycker till att kakor används

Vill du inte acceptera kakor kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av kakor. Webbläsaren kan också informera varje gång en webbplats begär att få lagra en kaka. Genom webbläsaren kan du också radera tidigare lagrade kakor. Se din egen webbläsares hjälpsidor för mer information.

Sidan granskad 4 maj 2023