Mönsteråsgymnasiet certifierat som sk Teknikcollege

Bild från Aulan när skolan erhållit sin certifiering

Torsdagen den 11 april blev Mönsteråsgymnasiet certifierat som sk Teknikcollege
Under ceremonin var det inbjudna, elever och företrädare för både företag, kommun och skolan.
Mönsteråsgymnasiet får nu under minst tre år framöver rätten att använda och kalla sig för Teknikcollege inom programmen Teknik, El och energi och Industritekniska programmet.
Det betyder bland annat att skolan kommer att jobba hårt med kvalitetsfrågor både inom skolan och i samverkan med näringslivet dvs kring de delar som eleverna är ute på företagen. Detta kommer att gynna eleverna som går hos oss på det sättet att man får möjlighet till närmare samverkan med företagen i kommunen. Det kommer att betyda mycket för alla program.

Nyhet! Inom det Industritekniska programmet erbjuds alla elever sommarjobb under minst 3 veckor varje sommar!
Läs mera på hemsidan: www.teknikcollege.se/

Publicerad 2013-04-12