Invigning av skolverkstad

På bilden: Gunilla Ekstam Södra Cell, camila NOrdin IOC, Robert Nyqvist BeGe Stece, Jan Johansson Rektor, Roland Åkesson kommunalråd, Mattias NIlsson Lärare,
Simon Gummesson Elev, Oscar Lind elev.

Tisdagen den 29 april invigdes Industritekniska programmets nya skolverkstad. Initiativet till verkstan togs en gång av vår lärare Thomas Karlsson, nu är den verklighet och blir en ny fin tillgång för Mönsteråsgymnasiets tekniska utbildningar.

Genom de lokala företages stöd inom Teknikcollege finns det goda förutsättningar att erbjuda både ungdomar och vuxna en yrkesutbildning som leder till stimulerande och spännande jobb.

Kommunalrådet klippte inte bandet som invigningsritual utan knöt ihop det med symbolen om samverkan mellan Elever, Skola och Företag.

Publicerad 2014-04-30