Skolan

Mönsteråsgymnasiet är en modern gymnasieskola som utbildar för framtiden. På skolan finns ett brett urval av program och inriktningar. Lokalerna är ljusa och luftiga och bidrar till den trivsamma stämningen på skolan.

Skolan har kompetent och kunnig personal som arbetar nära eleverna. Varje elev skall få det stöd som behövs för att utveckla sin kunskap och har en personlig mentor som ger råd och stöd under hela gymnasietiden.

Varje elev får disponera en egen bärbar dator under sin studietid och får därmed ett IT-kunnande. Programmen på skolan har ett väl utvecklat samarbete med lokala näringslivet samt med högskolan. Internationella kontakter och projekt finns med skolor i Norden och övriga Europa.

Tillsynsansvar

Skolan ska förebygga mobbning, kränkningar och skador på grund av olycka.

Läs mer i PDF-dokumentet: