Undermeny

Warmit UF vann igen på UF-mässan i Oskarshamn

Warmit UF Jublar i soffan på skolan efter vinsten på UF-mässan

Johanna Hjalmarsson, Lina Anderberg, Åsa Hellborg och Anna-Karin Fredriksson Hp08, som driver företaget Warmit UF, deltog på torsdagen i den regionala mässan på Oscarsgymnasiet. Tjejerna hade jobbat hårt med att tillverka sin monter, som föreställde ett kök, och det var många som säkert skulle velat sätta sig till bords vid det trevliga uppdukade frukostbordet.  Warmit UF säljer en egenproducerad brödkorg med värmemöjlighet, som har blivit en försäljningshit. Inför mässan hade tjejerna sytt upp ett lager och de tyckte de tog till tillräckligt, men efter ca 1timme var allt slutsålt och man fick då börja ta upp beställningar, för leverans vid senare tillfälle.

Förutom Warmit UF så deltog Katinka Kinkaid, Hanna Karling och Malin Jarvisson från M.K.H UF. De sålde egendesignade tröjor. Sandra Englund och Viktoria Petersson med företaget  Embellish me UF sålde egenproducerade handsmycken.

Hanna, Katinka, Malin på Uf-mässan 2011
Sandra och Vicktoria på Uf-mässan 2011

 

SE BILDSPEL FRÅN UF-MÄSSAN 2011

Samtliga företag från Hp08 packade in montrar och produkter tidig morgon för att åka till Oskarshamn, hela förmiddagen gick åt för att bygga upp montrarna och förväntningarna steg ju närmare mässöppningen kom.

Kl.14.00 slogs dörrarna upp och det strömmade in köpsugna kunder, alla försökte efter bästa förmåga att sälja sina produkter. Förutom de kunder som fanns gick även en grupp jurymedlemmar runt och bedömde de olika UF-företagen.Eftermiddagen rusade iväg i högt tempo och vid 17.30 var det dags för det som samtliga UF-företag kämpat för under dagen, nämligen att få veta vilka som vunnit de olika tävlingar som pågått under mässan t ex. Bästa UF-företag, Monter, Vara, Hantverksprodukt m.m Warmit UF fick återigen jubla när de tog hem priset för Bästa Vara, de hade redan tidigare tagit hem priset för bästa hantverksprodukt. Därefter började alla packa ihop sina saker för återfärd till skolan och vid 21.00 lämnade nio mycket trötta och nöjda tjejer skolan.

Hp08 med lärare efter en hektisk dag på UF-mässan 2011

 Warmit UF kommer vi att följa mer under våren, förutom diplom och glasstatyett så fick de en plats att tävla i SM-finalen i Stockholm i maj månad, vi önskar tjejerna lycka till!

Åsa, Johanna, Lina, Anna-Karin tar emot pris vid Uf-mässan i oskarshamn

 

SE BILDSPEL FRÅN UF-MÄSSAN 2011

Publicerad 2011-03-04
 
 
 
 
 

Mönsteråsgymnasiet: Torggatan 15, 383 31 Mönsterås
Telefon: 0499-175 00 Fax: 0499-179 26
E-post: gymnasiet.kansli@monsteras.se

Facebook