Undermeny

Warmit UF siktar mot SM i Stockholm

På Fredagen den 4 Februari åkte Lina Anderberg, Johanna Hjalmarsson, Åsa Hellborg och Anna-Karin Fredriksson till Oskarshamns företagscentrum för att delta i frukostmöte. Pigga och glada åkte tjejerna tidigt på morgonen för att vara på plats k.08.00. Vid mötets start meddelades att under denna timme skulle vi få höra på 2 st

Lina, Åsa, Anna-Karin, Johanna Hp08

officiella programpunkter och sedan kom en hemlig. kl.08.50 steg Henrik Wennersund från Företagarna i Kalmar Län fram och säger " Det enkla är oftas det svåra, liksom det enkla ofta tillhör det bästa, speciellt när det gäller design!" Henrik fortsätter Johanna, Anna-Karin, Åsa och Lina från Warmit UF, Ni har lyckats med att ta fram en produkt, som känns precis sådär självklar i sin form och funktion så att man tänker. " Den där skulle jag vilja ha kommit på"

Efter priscermonin så ville flertalet av åhörarna köpa WarmIt:s brödkorg och givetvis säljare som dom är så tog man snabbt upp lite nya beställningar. Tjejerna fick frågan om det gått bra med försäljningen och nästan i kör kunde man höra ett stort lyckligt JA..vi har nått våra mål och kommer nog en bra bit över vad vi tänkt oss. Nu satsar dom på att bli Svenska mästare på Älvsjömässan i Maj, men först skall de försöka få fler priser på den Lokala UF-mässan den 3 mars i Oskarshamn.

Vi på Mönsteråsgymnasiet önskar Åsa, Johanna, Lina och Anna-Karin lycka till.

Klicka på bilden och se mer från prisutdelningen

Warmit UF är vinnare i Kalmar Län för bästa hantverksprodukt och är därmed direktkvalificerade till SM i Stockholm under maj månad.

Motiveringen lyder. "Pris för bästa hantverk går till Warmit UF som med sin produkt som håller bröd, ägg, mat eller annat varmt, lyckats tillverka en produkt som har ett högt bruksvärde, är vacker att se på, enkel och robust i sin design, tillverkad helt i naturmaterial och dessutom kommisiellt gångbar"

Publicerad 2011-02-04
 
 
 
 
 

Mönsteråsgymnasiet: Torggatan 15, 383 31 Mönsterås
Telefon: 0499-175 00 Fax: 0499-179 26
E-post: gymnasiet.kansli@monsteras.se

Facebook