Undermeny

Warmit UF laddar för SM i Ungföretagssamhet

Åsa Hellborg, Johanna Hjalmarsson, Anna-Karin Fredriksson och Lina Anderberg Hp08 åker tillsammans med en rad andra UF -företag med buss kl.05.00 till Stockholm på måndag den 9 maj. Vi hittar dem i en korridor i skolan där de finslipar sin monter. Tjejerna berättar att de måste bygga till montern lite till då de har större monter plats på Älvsjömässan i Stockholm. De berättar vidare att det skall bli hemskt roligt att äntligen komma iväg och få se och uppleva atmosfären på den stora Älvsjömässan samt att få träffa alla andra UF -företagare i Sverige. Häftigast bli nog invigningen och avslutningen tror tjejerna, givetvis hoppas de på att vinna. De vet dock att det kommer att bli väldigt tuff konkurens, mässan kommer att hålla på under 2 dagar vilket innebär många möjligheter till försäljning av deras uppskattade brödkorg med värmekudde. En annan rolig sak berättar de är att samtliga UF-företag skall bo på samma hotell precis intill mässan. 

Den senaste tiden har gått åt att producera korgar inför försäljningen på mässan och de hoppas att försäljningen går lika bra som det gjorde på den regionala mässan.

Vi från skolan önskar Er lycka till och givetvis tro vi på att ni återkommer hem med SM-Guld....men resultatet ¨återkommer vi om i nästa vecka.

Warmit uf bygger ny monter
Publicerad 2011-05-05
 
 
 
 
 

Mönsteråsgymnasiet: Torggatan 15, 383 31 Mönsterås
Telefon: 0499-175 00 Fax: 0499-179 26
E-post: gymnasiet.kansli@monsteras.se

Facebook