Välkommen på gymnasiemässan den 10/11!

Gymnasiemässa 2018

Lördagen den 10/11 bjuder Mönsteråsgymnasiet in till årets gymnasiemässa mellan kl. 10.00-13.00.

Vilket program tror du intresserar dig mest? Hur är det att gå på en mindre gymnasieskola? Hur kan du som elev påverka dina egna studier? Passa på att besöka Mönsteråsgymnasiet för att få svar på dina frågor!

Under dagen kommer vi presentera våra program. Du kommer att få möjligheten att ta del av de praktiska och teoretiska programmen som finns på skolan. Du som ska välja till gymnasiet har nu den stora chansen att besöka pågående lektioner och utforska skolan. Passa även på att knyta kontakter med elever som redan går på skolan, lärare och elevkår.

Vi kommer även visa upp våra ljusa och inspirerande lokaler, bjuda på fika, musik och tipspromenad med fina priser.

Loppis och tävling i handelsboden, spiktävling, bygg en fågelholk, robot- och spelprogrammering, släktforskning, handmassage och spännande laborationer mm.

Känn er varmt välkomna till Mönsteråsgymnasiet. Vi hoppas och tror att det kommer fattas många och kloka beslut för framtiden denna dag!

Läs om dagen i nedanstående informationsblad

application/pdf Mässprogram 2018 (202,09 kB)

Publicerad 2018-10-29