Resehälsning från Zamora/Spanien

På färden till Zamora så gjorde resesällskapet ett besök i Spaniens huvudstad Madrid med sina 4 miljoner invånare. Det gör faktisk Madrid till Eu:s tredje största stad i befolkningsmängd efter London och Berlin. Gruppen genomförde en rundvandring i staden och har hunnit se många intressanta platser som ex. Plaza de Espana där man kan

Bild på Don quoite & Sancho Panza

beskåda statyn av Don Quoite och Sancho Panza. Idag fredag har man gjort besök på vår vänortsskola där elever och lärare har följt med på en engelska lektion med för oss trevlig men annorlunda klassrumsmiljö. Våra elever har jobbat flitigt med att intervjua sina spanska vänner. Jan avslutar med att säga, nu ska vi gå och ta oss en stärkande kopp kaffe och att han återkommer med mer reseskildring när han kan få tag på en dator här näst.

Publicerad 2010-02-19