Mönsteråsgymnasiets elever och personal får lyssna på Christer Fuglesang

Christer fuglesang

Christer kommer till Mönsteråsgymnasiet och berättar sin historia för elever och personal den 8 mars 2016. Det är Mönsterås kommun, Häradssparbanken och Stranda galan som gör detta möjligt. Christer är Sveriges enda astronaut och därmed världsberömd. Han har deltagit i NASAS rymdprojekt där han aktivt bidragit till arbete ute i rymden.

Det är en fantastisk möjlighet vår våra elever och personal. Vi känner en stor tacksamhet mot Mönsterås Kommun, Häradssparbanken och Stranda galan som gör detta möjligt. Ett verkligt tillfälle att se att även högtflygande drömmar kan förverkligas och vikten av att sätta sina egna mål.

Mats Johansson Mönsterås kommun,  Ewa Blom Mönsteråsgymnasiet  Stefan Ohlsson Häradssparbanken

På bilden ser vi:

Mats Johansson Mönsterås kommun,

Ewa Blom Mönsteråsgymnasiet

Stefan Ohlsson Häradssparbanken

Representanter från de olika parter inom näringslivet som gjort detta möjligt för Mönsteråsgymnasiets elever poserade stolt utanför skolans entré.

Publicerad 2016-01-21