Lappat & Klart UF på SM i UF-företagande

Tidigt på måndagsmorgonen begav sig alla medlemmar i Lappat & Klart UF av med buss till Stockholm och SM i UF-företagande. Väl på plats skulle montern byggas och fixas innan allmänhet och näringsliv släpptes in klockan 18.00.  Före mässans högtidliga öppnande bevistade eleverna en storslagen invigning med Peter Settman som konferencier. Mässan stängde vid 21.00 på kvällen och fortsatte sedan på tisdagen innan det hela avslutades med en galamiddag och prisutdelning. Dessutom deltog eleverna i en gemensam frukost tillsammans med 1000 representanter från näringslivet som blev mycket lyckad enligt alla deltagare. Vid midnatt på tisdagen gick bussen tillbaka till Mönsterås med mycket trötta men glada och lyckliga UF-företagare från hela länet. ”En mycket rolig och lärorik erfarenhet” enligt våra tappra handelselever.

Bilden nedan fr vänster:

Yasmin Rinaoui, Martina Melzén, Julia Edmundsson, Sabina Rinaoui,  Moa Persson, Louise Johansson, Natalie Johansson

Lappat och klart UF vid monter på Älvsjömässan
Publicerad 2012-05-23