Aktivitetskvällar för Tjejer och Killar i årskurs 8

Den 3-4/2 genomfördes två mycket trevliga aktivitetskvällar för elever i årskurs 8.

På Onsdagskvällen deltog sex tjejer som gjorde aktiviteter inom teknikcollege, där man provade lite svetsning, klippte plåt, monterade elkabel, vidare på torsdagskvällen deltog tio killar som fick uppleva hur det fungerar inne i en ambulans, lära sig lite om kroppens anatomi, hur man behöver uppträda som säljare, Vid bägge kvällarna så var samtalet mellan elever, skola och näringsliv det som var viktigt. Det deltog representanter från alla olika yrkesgrupper som skolan kan erbjuda och eleverna gavs möjlighet att på ett lättsamt sätt få information om vad som krävs för att nå sina drömmars yrke i framtiden oavsett om man vill gå en yrkesinriktning eller studieförberedande inriktning. alla program var representerade och visade vilka möjligheter ungdomarna har inför framtiden.

Vi alla som deltog från skolan tackar alla som deltog dessa trevliga kvällar.

Nedan kan man se lite bilder från en av kvällarna.

Publicerad 2016-02-05